Politica de confidentialitate


Protectia datelor personale ale clientilor isassy.ro este foarte importanta pentru noi. Vom prelucra datele personale ale dvs. in deplina concordanta cu Regulamentul(UE) 2016/679 – GDPR.

Politica de protectie a datelor personale poate fi in orice moment actualizata, in conformitate cu reglementarile legale.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in mod echitabil, legal si transparent. Sunt pastrate intr-o forma care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor pentru care sunt prelucrate. Prelucrarea datelor personale este legala numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul.

Cumparatorul nu este obligat sa furnizeze datele cerute, insa pentru plasarea comenzilor si livrarea acestora, acest fapt este necesar. Nu putem prelucra comenzi pentru care nu s-a dat acceptul pentru prelucrarea datelor.

Datele pot fi in orice moment sterse, modificate, transmise catre client la cererea acestuia. Stergerea este definitiva, pana la o noua comanda din partea clientului.

Sassy Fashion Atittude SRL are obligatia protejarii datelor cu caracter personal si de a le administra in conditii de siguranta si numai pentru scopul specificat.